undrar och längtar

hmm.. jag har funderat på en sak.. min nya teori är nog att träna bort förkylningen.. Nä jag vet att det inte går, men snart får jag panik av att inte kunna göra någonting.. Får helt enkelt bli mer promenader i den ljuvliga snön för att kunna sova på nätterna..

Idag har jag och min älskade MM haft sambodag! Världens bästa!! Vi började med lååång sovmorgon ialla fall för min del, MM gick upp vid 7 och hade då ändå sovit 3 timmar längre än vanligt, sedan åkte ti ner till Bergkvara för att titta vad dom hade på vågen! Hur mycket som helst men tyvärr inget som skulle passa in i vårt lilla hus. På vägen hem  letade vi efter ett lunchställe men vi var lite sena ute så vi hamnade inne på thai silk dör vi mös till med med en god buffe. Så fantastiskt gott!! Sen köpte vi lite godis på butiken bredvid och åkte till hagbloms. Även om vi typ är klara med huset så finns det alltid massa mer man skulle kunna göra för att få det lite bättre.. Längtar bara till våren så man kan börja pilla med allt ute igen.. Massa buskar man vill få bort och rensa ur. Ett träd minst ska bort med.. Hoppas vi kan göra det till ved till nästa vinter.. :)

Nu har min älskade gått och lagt sig efter en kväll med FM. Imorn blir det upp och jobba vid 5 som vanligt och jag fortsätter min sportlov!! Blir en tur till stallet för mig och sen disk, städ och massa fixelidon som måste göras..

Och så till min längtan.. Jag längtar till på torsdag för då går udden-bussen till Göteborg och Skaninavium för massa hästtid!!! Det ska bli sååå roligt!! Tur underbara Moa och Fille med mammor ska med!! Dom är helt toppen och jag kommer troligtvis få mig många goa skratt.. måste bara komma ihåg att ladda kameran..

Kom igen nu vår och värme!! Kämpa och kom fram!! Vi längtar efter er!!

mellan näsblod och sportlov

Där är jag någonstans just nu.. Är det inte snor som kommer ur näsan så är det blod. Inget ovanligt för mig men när det kommer ur båda näsborrarna samtidigt och det ser ut som jag varit i slagsmål så är det inte så roligt längre.. Har märkt att det var länge sen jag skrev något men det har mest berott på att jag inte har något att säga. Klaga om förkylning och skit är inte riktigt vad jag är sugen på..

Har precis läst en blogg, och gråtit ögonen ur mej.. Det är mamman till den pojken som dog för en vecka sedan. Det är så fruktansvärt hemskt att något sådant bara kan hända. Hur hämtar man sig från en sådan olycka? Hur går man vidare.. Jag kommer ialla fall fortsätta följa hennes blogg om hur hon och hennes familja försöker gå vidare med sin tragedi som en del av livet..

Min sambo säger att livet är en enda stor väntan, men jag säger att det som du fyller tiden med under väntan som gör livet.

Nu ska jag ta med min äckliga näsa, mitt nässpray och nosoil till sängen och försöka sova..


fixarhelg

Den här underbara solen har gett massa go energi så jag har gjort massa roliga saker. Idag kunde jag sitta ute och sola en timme! Helt fantastiskt och såå sköönt att bara känna solen värma ansiktet!!

Inne har några fönster fått nya blommor, andra fått nya krukor och snart, ja snart ska jag ta mig i kragen och sy gardinerna till det ena rummet. Jag har hämtat in kontorsmaterialet som har varit ute i förrådet och lagt ut massa saker där som inte ska vara inne. Massa småplock med andra ord som behövs göras men som inte blivit gjort under hela vintern med tanke på att vi inte kommit in i förrådet på hur länge som helst..

Nu blir det att tvärdö i soffan ett tag innan sängen. Det är ju Bones och The forgotten..

fredag kväll

Åh vilken fantastisk dag vi har haft min älskling och jag. Började med simhallen ,med motion och lek, hur kul som helst!! Vi åkte rutchekana och jag har nog aldig sett MM så glad.. Haha, det gjorde min dag!! Efter det gick vi förbi Jennys konditori och köpte lite fika, eller rättare sagt massa fika. Vi hade vara 40 kr med oss men vi fick så sjukt mycket saker så det är helt otroligt. Väl hemma blev det lunch och film och fika.. Mysig eftermiddag!!

Nu har vi precis ätit kvällsmat. Det blev helstekt fläskfile, potatisgratäng, 4 pepparsås och grönt till.. så gott det blev idag!! helt otroligt! nu blir det att tvärdecka i soffan med kriminalserier.

Imorn är det melodifestivalen och jag kommer sitta bänkad! Vem gör mej sällskap??


home sweet home!!

Efter ett par underbara dagar i hålan växjö är jag hemma igen. Ingen kan ha så roligt som när vi bor på Evedal med dom i klassen. Så mycket som jag skrattar på kvällarna är helt sjukt! I måndags drog jag med min underbara rumskamrat Päivi på en promenad. Vi skulle bara gå runt ett nybyggt kvarter typ där vi bor, men det var bara det att området bara blev större och större så efter en timmes vandrande hade vi mött samma kvinna 3 gånger så då frågade vi helt enkelt hur man hittade ut. Hur dom här människorna kan bo i området är en gåta och hur dom hittae sitt hus varje och hur dom hittar ut är en ännu större gåta. Helt galet, vi bara gick och gick men det tog aldrig slut..

I tisdags kom min underbara MM och sov hos mej. Han skulle iväg med jobb och stannade på vägen! Bästa någonsin!! Vi skulle ha varit kvar en natt till men morgondagen blev inställd så jag överraskade min älskade med att komma hem ett dygn tidigare. Det var väldigt uppskattat både från hans och min sida! I morn blir det iväg till simhallen.. Ska bli underbart skönt!!

Men så när man har varit borta så kommer man osökt till uppgiften att packa upp väskan.. Det är inte min starka sida om an sägar så.. Det finns ju roligare saker om man säger så så vi får se hur lång tid det tar innan den blir uppackad den här gången.. hihi

Nu blir det tv och massa mys med katterna, MM tittar på fotboll så han ser jag nog inte på några timmar.. :)

RSS 2.0