fredag

vaknade imorse med en igenkorkad näsa.. not så fanny, när man har massa kul på schemat. Började med den fruktade mätningen och som jag trodde.. NOT BRA!! skärpning på mig!! omkretsen hade inte rört på sig alls dom senaste två mätningarna och vikten verkar inte vilja ge med sig på det kilorna! Nu blir det verkligen att inte fuska alls och träna så det smäller om det!!! Är ganska arg på mig själv faktiskt och på ett sätt är det väl bra för då kanske jag skärmper mig lite!

Efter det gick vi lite på stan jag och min älskade MM (tack Moa och Fille för hans underbara smeknamn, dick tror jag inte han vill avslöja det riktigt än så förkortningen kvarstår.. hehe) och fixade massa måsten och en kul sak till söndag.. hihi jag och mm tyckte det är ganska roliga saker så hoppas dom andra tjejerna tycker det med!

Slottet ger sån fatastisk stämning vid först advent, tycker ni inte det!? I år blev det te till mig, grönt och inca. Korv och ostkaka till mm..

Hann med en sväng till underbara farmor! Alltid lika mysigt!

Nu hemma sköna underbara hemma!! Stannar här resten av kvällen, eller en promenad kommer det att bli men annars blir det bara att vara hemma och njuta av vårt underbara hus som vi pyntat så fint! Vill aldrig lämna det!

Ser fram emot en fantastisk helt med massa roligheter!!

Såhär härligt hade vi det förra året den här helgen.. :)





sweet

vinterland

såhär exakt en månad före jul kommer den efterlängtade snön!! Att detta underbara vita ting kan göra en så glad och upprymd! Så jag pigg som en lärka (önsketänkande) studsade upp ur sängen imorse och rotade fram alla vinterkläderna för att ge mig ut på en power-walk. Men fy vilken snålblåst så jag fick lägga om min rutt till en mindre blåsig rutt. Dock fick jag vada igenom två nytillkomna sjöar och som tur var hade jag tagit på mig mina nya fatastiska skor som håller allt vatten borta så jag kunde komma hem torr igen..

Så nu blir det att ge sig in på att julstäda vårt lilla hus så vi kan plocka fram alla fantastiska julsaker sen.. Ska nog vara helt ärlig och säga att jag kommer stanna förbi på några ställen på vägen och införskaffa några nya.. Vi hade tomte-massaker här förra advent när botten på kartongen gick sönder precis på stenplattorna på framsidan. Då var jag förtvivlad för jag älskar att julpynta med massa tomtar och saker. Det var också första julen i huset så för mig var det extra speciellt och det kommer jag ta igen i år!!

Såhär juvligt hade vi det förra vintern!

 



sweet



händelserik dag

Det här har nog på väldigt länge varit en bra tisdag och jag är inte helt slutkörd! Vilken underbar känsla!! Över till lite av det som hänt under dagen.. Efter jobbet åkte jag till stallet, slutade tidigt för en gångs skull så jag kunde åka ut och rida på dan. Pållan stackans frös så hon skakade i regn och blåste trots att hon hade tjjockaste vintertäcket. Vilat hade hon med gjort i två dagar så hon var inte så glad när jag kom och satte press på henne. Det resulterade i ett hål i väggen efter hennes bakhov.. hehe

När jag skulle åka därifrån visade det sig att en lastbil halkat av vägen och behövde bärgas så all norrgående trafik leddes om via min ridklubb.. Jag kan säga att det var inte så roligt att möta långtradare med släp på den lilla vägen..

Under tiden jag var i stallet tittade min käraste på text-tv där det står om mitt gamla jobb som är översvämmat. Hoppas dom slipper allt för stora skador och kan bli lite räddade. Dom hade ju samma problem förra gången det regnade såhär.. var det 2002?? Stackarna, det är så jag vill åka dit och hjälpa som få bort vattnet så det slipper påverka dom boende!

Efter stallet åkte jag och dansade lite och sen hem till mor och far för lite kvällsfika. När vi är där hör vi sierenernas ljuva ljud. Gah tänker vi när dom stannar på andra sidan kvarteret. Sist vi hade dom där var det en företagsbil av något slag som hade sprängts. Nu var det en brand i en källare och det var rökutveckling i hela huset. Som vi fattade det som (dock rena spekulationer och inte fakta) verkade det som att regn-ovädret var boven till detta.. Men som sagt inga fakta utan det får vi nog läsa mer om i tidningen imorn..

Nu längtar jag till helgen för då är mätningen över och jag får veta hur mina resultat ser ut.. Hoppas dom är bättre än vad jag tror att dom är.. GAH måste kämpa mer!! Anstränga mej hårdare och pusha mej lite mer på träningen! Maten måste jag nog lite bättre på med.. jobba bort en del frestelser som alltid dyker upp!! Ialla fall tills jag har nått mitt mål!!

sweet

söndag, regn och underbara höstmys

Detta regn, det har legat på ihärdigt i tre dagar nu.. har knappt vart lönt att visa sig utanför dörren. Inte mej emot, jag ger mej ut ändå. Men det är helt sjukt vad tiden går fort. Vad är det nu?? 5 veckor kvar till jul eller??

Igår var jag på Öland och Aledal och tittade på en 3-timmars hoppclinik med Linda Heed. Ponny, unghäst och häst. Tre timmars inspiration är verklign vad som behövs i höstmörkret. Håller just nu på att stretar med min lilla donna (inte egentligen min utan Bosses och hon är 175 hög så ganska stor) med att jobba in bakbenen under sig i dressyren. Det är tyvärr sjukt jobbigt säger hon och sparkar därmed backut konstant i det varvet för att protestera..  Men inte kommer hon undan för det.. Ju mer hon sparkar desto längre får hon jobba den lilla damen.. På tisdag blir det nog lite hoppövningar så hon inte tappar motivationen totalt..

Jag började läsa Mari Jungsteds Den farliga leken häromveckan. Hennes böcker är såå bra och det är synd att dom är så lättlästa för nu har jag läst ut den.. Tur jag fick en bok till i födelsedagspresent för knappt en månad sen som jag kan ge mej in på nu..

Träningen då, för att vara helt ärlig har jag nog fuskat lite för mycket den senaste tiden.. Ajabaja på mej så nu blir det hårdkörning igen, tur min kära sambo har skaffat kort på maklars med och att underbara lillebror är där och tränar så man har lite sällskap!! Det ger mycket mer motivation! Ska försöka ge mej ut på lite mer promenader och löpturer för att få kicka igång förbränningen ännu lite mer. Har ju ett mål den 15 december då jag ska ha gått ner 5 fett-kilon till.. måste måste måste klara det.. Blir juskt kämpigt men nu när förkylningen verkar ge med sig så hoppas jag på att det ska gå!

Vad härligt det är att se att några läser min lilla blogg och att en del lämnar en liten kommentar. Vore kul om fler gjorde detta så man vet vilka ni är!!

Sweet!

oj, snacka om att tiden går fort

Över två veckor sen jag skrev något hör sist. Då kan man snacka om att tiden har gått fort. Inte för att det har hänt så mycket i livet sen dess med lite uppdateringar kan jag nog skrapa ihop.

Vi var i Helsingborg och hälsade på min bättre hälfts familj. Det blev massa mys, skratt och skoj. Vi han även med ännu en husvisning och mycket funderingar runt det. Vi hade massa underbar tid med dom två fantastiska barnen och deras föräldrar. En välbehövlig minisemester!

Så bestämde vi oss ialla fall.. för att inte bygga något nytt hus.. I alla fall inte den här gången. Det känns lite tråkigt för det hade varit fantastiskt roligt men för att fixa det måste man nog vara mijonär och ha all tid i världen för att fixa och trixa men saker som man inte kan något om. Och alla som känner mig vet att den tiden existerar inte i mitt liv mellan andreas, hästar, träning, jobb, vänner och familj men det löser sig nog till det bästa. Det är ju inte direkt så att vi har panik på att flytta utan hittar vi något som är bättre än det vi har, ska vi nog ta en trisslott för vårt hus är fantastiskt.

Annars har jag hunnit med lite fylla med fantastiska L, H och C. hehe roligare gäng får man leta efter! Vilka minnen man har med dessa tjejer! En del träning har infunnit sig men nu blir det ännu mer hårdkörning för det är ett mål som ska uppfyllas!!

jobb och skola fortsätter som vanligt.. Resten av den här veckan kommer jag spendera på altanen med dator i knät och en stor kopp te för att genomföra en gruppdiskussion via internet och forumet.

Sen vet man aldrig vad som händer!

Sweet!

RSS 2.0