Tack!!

Tackar så hjärtligt för alla gratulationer!! Vi ser väldigt mycket fram emot den närmaste tiden och allt spännande som kommer hända!! Konstigt nog så har jag mått oförskämt bra fram till i måndags då illamåendet kom med dunder och brak så igår fick det bli ryggläge hela dagen med massor av apelsiner och päron.

Idag hade vi inskrivningsmöte och hälsosamtal på MVC. Mycket spännande att träffa dom och höra om allt spännande dom hade att berätta!! Dock påpekade dom att jag tydligen var dålig på att dricka så det får jag väl ta tag i nu.. Sen måste jag komma igång med lite mer regelbunden träning på gymmet igen.. Kanske lite danspass igen.. Är det någon som vill göra mig sällskap?? behöver lite draghjälp nu.. :)


måndag, gräsänkling med mera..

Ja då var det måndag igen.. Helt galet vad fort tiden går.. Vet inte ens när jag var inne här sist och skrev men det var länge sen kan jag lova. Våren är här, likaså sommartiden. Tessi sover på altanen och är hur nöjd som helst. Andreas är iväg och spelar FM med sina kompisar och är om än ännu mer nöjd än Tessi. Småttingarna har varit ute hela eftermiddagen och ligger nu däckade. Så som ni märker är dom flesta i vårt lilla hus väldigt nöjda idag. Jag däremot känner mig lite ensam idag med tre vänner hemma i sjuksängen.. Krya på er så vi kan ses nästa måndag istället!! Jag funderar på vad jag ska hitta på, är lite sugen på att gå ner till skogen och gå en sväng där och lyssna och lukta på allt som har med våren att göra!!

Jag bakade en kaka till mamma idag som hon ska bjuda på imorn till sina "tjejkompisar". Men kan man kalla det för tjejkompisar om man ska bli MORMOR??

För JA äntligen är lilla jag GRAVID och vi ska få BARN! Helt sjukt galet konstigt men väldigt roligt och spännande. Så eftersom the word is out så berättar jag det här med för er som missat det innan.. :)

Så nu kommer svaren på dom flesta av era frågor
NEJ vi ska inte ta reda på vilken kön det är!
NEJ man kan inte se det redan.
Förra veckan när vi var och tittade på bebisen var den 14.7 mm huvud till rumpa.
Imorgon går jag in i vecka 10!

Nu blir det nog en promenad och sen lite kvällfika så jag inte blir så hungrig inatt för min sömn är helig just nu!

Och by the way har börjat kolla runt i barnvagns-djungeln och alla tips äv välkomna!

RSS 2.0