MIN FÖDELSEDAG!

Idag är det min födelsedag! och jag blir fortfarande som ett barn pånytt och älskar att laga mat och baka för alla som kommer! Det är nästan det bästa plus att samlas och är glada! Det är dom enda förhoppningarna jag har för dagen!

Min älskade man, den bästa av alla män, firade mej nu på morgonen innan han åkte till jobbet! nu får han banne mej jobbba fort för jag längtar efter honom och vill han hem honom nu!

nu ska jag gosa en massa men mina söta små katter innan prenetträningen. och by the way jag nådde mitt första delmål. Nu har jag gått ner 5 kg fett och 7 allt som allt!! ska försöka lista ut hur man lägger in bilder i inläggen och visa före och efterboder.. :)

Ha en bra dag på min födelsedag..


tips!

Goooglade runt lite på resept.. kände att det kunde vara kul med lite nytt och nyttigt. Hittade en sida som hette www.tasteline.com där man på vissa resept med hur många kalorier, fett, kolyderater, proteiner och fibrer det är i varje portion. Bra för oss som går på diet.. :)

Läs laga och njut, för det ska jag göra!

helgen

Jaha då var den här helgen snart över.. eller det känns nästan så ialla fall.. en veckodag har man ju precis kommit hem från jobbet så egentligen har man ju många timmar kvar innan sängen kallar. och mycket han man hunnit med och det känns ganska skönt iala fall! Igår hade vi ett nytt pass på träningen som hette core. Det handlar om bålstabilitet och fuktionell träning. Supergutt pass och gav mer än man trodde för i morse var det knappt så jag kom upp ur sängen, sån träningsvärk hade jag i låren. Jag tycker ändå jag har ganska vältränade lår efter alla år med ridningen men det här var helt galet.

Veckan som kommer innehåller ganska många möten och en massa viktiga beslut måste tas så det kommer bli ganska tufft den här veckan.. Men veckans höjdpunkt är ändå lördagen och min födelsedag. Då kommer hela tjocka släkten hit på höstfika! Det ska bli såå mysigt! På kvällen fortsätter myset i all ära! Och med tankte på att halva min släkt är allergiska mot det mesta så blir det hårdstädning med!

Och inte att förglömma!! JAG MÅSTE BLI BÄTTRE PÅ ATT PLUGGA! Står helt stilla och har ingen motivation men det är ju ett måste!! GAH! Får nog ha lite bättre disiplin på mig själv..

Nehe nu blir det en promenad tror jag innan vi ska åka in till stan och trava ved som vi ska köra men inför vintern!

Ha en bra vecka allihopa!

höstens första sjukperiod..

Ja nu vet man att det är höst när förkylningarna börjar rulla in.. Min har nu suttit i i nästan två veckor utan att bryta ut ordentligt, vilket resulterar i att huvudet spränger, jag är konstant trött, igår började jag må illa och fick ont i hela kroppen. Det i son tur resulterade i att jag fick vara hemma igår och idag för återhämtning vilket inte är det roligaste.. Speciellt inte när det är väldigt ostädat hemma och massor att göra och ingen ork.. Stressande!

Men oj vad jag älskar hösten! Den är helt fantastisk som alla våra årstider! Jag vet att många tycker hösten och vintern är supertråkig och mörk är skitjobbig, men jag älskar den! Flera dagar den senaste veckan har jag dragit på mig mössa vantar och en stor skön jacka och gått ut på kvällen och det är stjärnklart. Så fantastiskt fint!

Nu hoppas vi på att min kära kropp tillåter mig att komma igång igen för imorgon är det gruppträning med prenet-kursen som jag går. Det är en livsstilskurs med kondition, vikt och kognitiv beteende träning som är superbra. Vi började för 6 veckor sen och sedan dess har jag gått ner 5.4 kg varav 3.4 är rena fettkilon och resten vätska. Jag har också minskat 8 sentimeter i midjan och det är fantastiskt skönt! Men jag kan lova er att det är ingen dans på rosor när man har ett beroende.. Sjukt jobbigt har det varit efter att den första månaden var förbi. Kan ju också tillägga att den jobbigaste tiden är den när man är ensam och ingen sambo som håller koll på vad man gör.. hehe tur jag har min kärlek! Han är ett fantastiskt stöd och utan han hade det här aldrig gått!

så nu tillbaka till soffan och titta lite på sex and the city boxen och plugga lite autism..

bye for now

det trodde jag aldrig

Ja det trodde jag aldrig att jag skulle skaffa en blogg.. Men här är jag och så får vi se var vi hamnar med det här.. Det ska bli ganska spännande faktiskt eller egentligen kanske inte, men jag får en chans att skriva av mig ialla fall och sen om någon läser och tycker det är intressant får vi väl se..

I helgen var vi och plockade svamp, pappa, andreas och jag och vi hittade massor mer höstkantareller. Dom ligger på tork nu på köksbordet för att sedan hamna i en låda eller burk och invänta användning.. Sen bar det av på fest hos underbara Mary där Livia 1 år var festens höjdpunkt.. Hehe men roligt hade vi som bara den!

Nu, som varje måndag är jag gräs-änkling för mannen i mitt liv är iväg och spelar FM med ett gäng kompisar. Det är kul att han är borta men det bästa är när han kommer hem!

Nu blir det till att däcka i soffan och fundera på dom stora val som vi har just nu. Bo kvar eller flytta.. Vad tycker ni?? Vi har reserverat en tomt här i Läckeby med smålandsvillan och vi funderar nu på hur vi ska göra med det..

Ha en trevlig kväll!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0